Press "Enter" to skip to content

POTRESNA PORUKA OCA DJEČAKA KOJI JE STRADAO NA PJEŠAČKOM PRELAZU: SRETAN TI ROĐENDAN SINE, DO SKOROG VIĐENJA!

Mihajlo Balić na Facabooku napisao tužne riječi posvećenom prerano preminulo Stefanu (9), kojeg je usmrtio bahati vozač.

  • Sine, sretan ti rođendan. Ide tata da gleda utakmicu tebi u čast, zajedno sa dedama. Poslije ćemo doći do tvoje vječne kuće.

Ovim tužnim riječima na društvenoj mreži Facebook, Mihajlo Balić, otac Stefana Balića (9), koji je poginuo 18. jula u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi u Beogradu, kada je na njega, njegovog brata i oca na pješačkom prelazu kolima naletio Lazar Galić (38), čestitao mu je rođendan.

  • Sine, sretan ti rođendan! Ide tata da gleda utakmicu tebi u čast, zajedno sa dedama. Tvoj OFK Gol protiv Crvene zvezde, gdje si htio da igraš jednog dana. Poslije ćemo doći do tvoje vječne kuće. Ljube te Luka, mama, tata, čiča, dede. Pozdravljaju te i drugari iz OFK Gola, tvoji treneri Goran, Muća i Glogi. I, kao što narod kaže, do skorog viđenja – napisao je nesretni čovjek na Facebooku.

Podsjetimo, u petak je počelo suđenje optuženom Lazaru Galiću, koji se sumnjiči i za nepružanje pomoći, jer je poslije nesreće dao gas i pobegao s lica mjesta. Dan kasnije, policija ga je identifikovala i uhapsila, ali ga je sud pustio na slobodu. Međutim, opet je pritvoren, a utvrđeno je i da je već 10 puta osuđivan za različita krivična djela, među kojima su i dvije saobraćajne nesreće u istoj ulici.

  • Ne priznajem krivično djelo – rekao je Galić sa lisicama na rukama u petak u Prvom osnovnom sudu i šokirao sve prisutne.

Hayat.ba

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *