Press "Enter" to skip to content

POTUKLE SE DVIJE PORODICE POSLIJE DŽENAZE U SANDŽAKU. UDARALI SE METALNIM ŠIPKAMA. PREMINUO MLADIĆ OD 25 GODINA

Danas je u masovnoj tuči u selu Draga koje pripada Opštini Tutin povrijeđeno više osoba, a jedna osoba je prema informacijama medija podlegla povredama.

Kako saznaje Nova.rs, u tuči su korištene metalne šipke, a teško povrijeđeni muškarac transportovan je u Dom zdravlja u Tutinu, gde je od zadobijenih povreda preminuo.
Ostali povrijeđeni su transportovani u novopazarsku Opštu bolnicu, gde im se pruža neophodna ljekarska pomoć.
Za sada nema zvaničnih informacija o ovom događaju, ono što se zna iz nezvaničnih izvora jeste informacija da se radilo o obračunu dve porodice. Nakon sahrane, okupljeni članovi porodice krenuli su na porodični ručak u selu u blizini Drage, ali su im članovi druge porodice prepriječili put, i tada je došlo do obračuna nakon čega je jedan muškarac zadobio povrede tvrdim predmetom i preminuo u tutinskom Zdravstvenom centru.

U masovnoj tuči koja se dogodila danas oko 14 časova u selu Draga kod Tutina, život je izgubio S.P. (1997) iz tog mjesta, dok je teže povrede zadobilo još najmanje tri lica, saznaje indeksonline.rs
Do tuče je došlo nakon sahrane sedamdesettrogodišnjeg muškarca, koji je preminuo u Njemačkoj, a rodom je iz sela Draga.

Na sahrani su se susrele dvije porodice, koje su od ranije imale neraščišćene račune, a nakon sahrane, nedaleko od groblja, došlo je do masovne tuče u kojoj su korišćene metalne palice.
U tuči su povređena četiri lica, po dva iz obje sukobljene porodice. Od teških povreda zadobijenih tom prilikom, smrtno je stradao S.P. u Domu zdravlja u Tutinu. Dva lica iz druge porodice sa težim povredama, transportovana su u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, gdje im je pružena neophodna medicinska pomoć.

Prema informacijama do kojih smo došli od izvora iz Opšte bolnice Novi Pazar, povređenom F.M. se naglo pogoršalo zdravstveno stanje i on će uskoro biti transportovan za Klinički centar u Kragujevcu.
Dežurni tužilac iz Novog Pazara je, u prisustvu inspektora novopazarske i tutinske policije izvršio uviđaj na licu mesta, a prema nezvaničnim informacijama, zbog učešća u tuči zadržana su tri lica. Jednom od njih na teret stavlja krivično djelo ubistvo u saizvršilaštvu, dok će protiv druga dva lica biti podnesene krivične prijave za nanošenje teških tjelesnih povreda.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *