Press "Enter" to skip to content

POTVRDILA POLICIJA: ANDRIJA BILIĆ NESRETNO PREMINUO U UNUTARNJEM PROSTORU PRIKOLICE TERETNOG VOZILA

Nakon dvodnevne potrage koja traje od utorka pronađeno je tijelo nestalog Gruđanina Podsjetimo, u utorak oko 19:00 sati, na poziv PU Grude, pokrenuta je potražna akcija na području Ružića u Grudama, za nestalom muškom osobom Andrija Bilić (1992.) iz Ružića.

Tijelo tragično preminulog Gruđanina nađeno je u blizini obiteljske kuće u Ružićima, a Tužiteljstvo Zapadnohercegovačkog kantona je nakon okončanog očevida priopćilo da se radi o nesretnom slučaju piše Crna-Hronika.
“Dana 15.9.2022. godine oko 9 sati Policijska uprava (PU) Grude je izvjestila dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu, Borislava Čuljka da je pronađeno beživotno tijelo osobe A.B. (1993.) u blizini obiteljske kuće u Ružićima u unutarnjem prostoru prikolice teretnog vozila. Dežurni tužitelj je izašao na mjesto događaja i zajedno s djelatnicima PU Grude izvršio očevidne radnje kojom prilikom je ustanovljeno da nema tragova nasilja i da se radi o nesretnom slučaju”, naveli su iz Tužiteljstva ŽZH.
Za preminulom osobom trajala je potraga od utorka 13.9.2022. godine kada mu se izgubio svaki trag, priopćila je Petrunjela Matijević, viša stručna suradnica i službenica za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *