Press "Enter" to skip to content

Pozitivna priča: Umjesto Golfa 7 kupio krave, danas ima i GOLFA I KRAVE /VIDEO/

U modernom svijetu gdje mnogi sanjaju o posjedovanju skupocjenih automobila i materijalnih dobara, Boris Tanasić donio je odluku koja je mnoge ostavila u čudu. Umjesto da kupi popularni automobil Golf 7, Boris se odlučio investirati u farmu krava. Danas, on ne samo da ima uspješnu farmu, već i automobil o kojem je sanjao, a njegova priča inspirira mnoge.

Prije pet godina, nakon što je uštedio dovoljno novca, Boris je stao pred teškom odlukom. Umjesto automobila, investirao je u krave, a danas njegova farma broji 160 grla stoke. Na svom posjedu od preko 5000 duluma, Boris je postavio ogradu koja se napaja solarnim putem, ističući važnost ekologije i očuvanja okoliša.

No, ono što ovu priču čini posebnom nije samo Borisova strast prema farmiranju. Kad je saznao da njegov pastir, Omer, ima financijskih problema, Boris je odmah priskočio u pomoć. Ne samo da je platio kaznu koju je Omer trebao, već je zaposlio njega i njegovu suprugu, omogućivši im stabilan mjesečni prihod.

Borisova priča je primjer kako jedan čovjek može donijeti pozitivnu promjenu u svojoj zajednici. Kroz svoje postupke, Boris nas uči važnosti darežljivosti, brige o drugima i hrabrosti da slijedimo svoje snove.

Da biste saznali više o Borisovoj nevjerojatnoj transformaciji i njegovom putu od potencijalnog vlasnika automobila do uspješnog farmara, pogledajte video prilog našeg kolege Srećka Stipovića.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *