Press "Enter" to skip to content

POZNAT IDENTITET NASRADALE PORODICE U MOSTARU: “PREMINULI ČLANOVI PORODICE KRSTIĆ”

Ministarstvo unutarnjih poslova HNK-a oglasilo se o stravičnoj nesreći koja je zavila Mostar i cijelu Hercegovinu u crno. U prometnoj nesreći na Buni sinoć su život izgubile četiri osobe, jedna iz Čitluka, te obitelj iz Mostara.

Kako saznaje portal Crna-Hronika u putničkom automobilu nastradala je porodica Krstić. prilikom smrtno su stradali vozač iz vozila „Renault Scenic“ B.K., njegovi putnici M.K.(1988) i maloljetni R.K.(2013) dok je G.K.(2019.) zadobila teške tjelesne ozljede.
“Dana 24. 9. 2022. oko 20 sati na magistralnom putu M-17 , lokalitet Zaton-Buna – Žitomislići , dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali L.Š. (2000.) sa vozilom „BMW“, B.K. (1987.) sa vozilom „Renault Scenic“, M.P. (1976.) sa vozilom „BMW X5“ i M.D. (1991.) sa vozilom „Mercedes“.

Također, smrtno je stradao vozač iz vozila „BMW X5“ M.P., dok su teške tjelesne ozljede zadobili putnici iz vozila „BMW“ L.M. (1987.), R.V. (1977.) i K.J. (1998).
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon završenog uviđaja, tijela nastradalih su prebačena u mrtvačnicu Bijeli Brijeg a promet je bio u potpunosti obustavljen noćas do dva sata. O svemu je upoznat tužitelj te će biti poduzete sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti koje su dovele do ove teške prometne nezgode, priopćio je županijski MUP.

“S neizmjernom tugom i boli javljamo da je tragično preminula naša članica Marijana Krstić zajedno sa svojim suprugom i sinom. Marijana je bila dugogodišnja istaknuta članica HDZ-a BiH TO Ortiješ i ostavila neizbrisiv trag u svome radu i djelovanju.
Obitelji izražavamo iskrenu sućut. Počivali u miru Božjem!🙏”

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *