Press "Enter" to skip to content

POZNAT IDENTITET STRADALOG MLADIĆA U TRAVNIKU: 26-GODIŠNJI NASTAVNIK IZGUBIO ŽIVOT U TEŠKOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI

Poznat je identitet osobe koja je tragično stradala u saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros na magistralnom putu u mjestu Gospino vrelo na području općine Travnik.

Naime, kako navodi Travnički.info riječ je o 26-godišnjem Mirnesu Čuriću.

“U tragičnoj saobraćajnoj nesreći kod Travnika jutros je život izgubio 26-godišnji Mirnes Čurić. Porodici, prijateljima i kolektivu Osnovne škole “Vitovlje”, gdje je Mirnes radio kao nastavnik, upućujemo najiskrenije saučešće. Neka mu je vječni rahmet, a porodici sabur…”, naveli su na svom zvaničnom Facebook profilu.

Kako je ranije navedeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova SBK nesreća se desila u 7 sati. U saobraćajnoj nesreći su učestvovali autobus marke Mercedes te putničko motorno vozilo marke Škoda.

Teška saobraćajna nesreća kod Travnika: Jedna osoba poginula, više povrijeđenih

“Oko 07,00 sati na magistralnom putu u mjestu Gospino vrelo, općina Travnik dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali autobus marke Mercedes kojim je upravljao Z.M. rođen 1958.godine iz Travnika i putničko motorno vozilo marke Škoda, kojim je upravljao M.Č. rođen 1997.godine iz Travnika. U ovoj nezgodi vozač Škode M.Č. je smrtno stradao na licu mjesta, dok su četiri putnika iz autobusa zadobila lakše tjelesne povrede”, navedeno je ranije u saopćenju.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *