Press "Enter" to skip to content

PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU OD NASTRADALOG AMELA: “DA TI DRAGI ALLAH PODARI LIJEP DŽENNET”

Tuga zbog prerano ugašene mladosti: Ovo je identitet mladića koji su sinoć poginuli kod Gračanice

Na magistralnom putu M-4 Doboj-Tuzla sinoć, 15 minuta iza pola noći, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći život su izgubila dvojica 22-godišnjaka iz Lukavice Rijeke, potvrđeno je iz policije. Prema informacijama na licu mjesta su poginuli vozač Passata Fahrudin Dubinović (22) i njegov drug-suvozač Amel Suljkanović.

Mladići su se vozilom kretali iz pravca Doboja ka Tuzli. Prema nepotvrđenim informacijama u jednom momentu vozač Passata Dubinović je, vjerovatno, zbog velike brzine na blagoj krivini u Stjepan Polju izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonski zid.

Oba mladića su stradala na licu mjesta. Slika je užasavajuća, ljudi od jutros dolaze na lice mjesta i ne mogu da vjeruju šta se desilo. Automobil je od udara podignut zadnjim krajem, zračni jastuci nisu pomogli, a unaokolo su razbacane stvari. Vrata automobila su od mjesta nesreće odbačena dvadesetak metara.

Na licu mjesta smo razgovarali sa Ragibom Aljićem, koji je u Splitu radio sa nastradalim Amelom. – U srijedu smo došli sa posla iz Splita kući u Lukavicu Rijeku na kraći odmor. Sinoć sam bio s njim u Klokotnici, a jutros mi javljaju da je poginuo. Ne mogu da vjerujem šta se u trenutku zbilo. Bio je dobar momak. Fahrudin je bio zaposlen u Zagrebu. I on je kući došao na nekoiko dana i sinoć se ugasio njegov život. Šta čovjek da kaže, kada vidi ovu sliku – rekao je Aljić.

“Čuvaj mjesto brači,voli te brat Šeha da ti Dragi Allah Dadne Ljepi Džennet moj Amele. Brate kumeee ne mogu da vjerujem nit ću ikad da vjerujem voli te brat i nikad nećeš biti zaboravljen Da ti Dragi Allah dadne lijepi Džennet moj Amele” – Napisao je Amelom dugogodišnji prijatelji Ermin.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *