Press "Enter" to skip to content

PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU OD NASTRADALOG SANELA (35): “IZA NJEGA OSTALO DVOJE MALOLJETNE DJECE”

U toku je obdukcija tijela dva lica koja su poginula u saobraćajnoj nesreći u Bukviku kod Brčkog, nakon naredbe Tužilaštva distrikta kako bi se utvrdio uzrok smrti, saopšteno je iz ove pravosudne institucije.

Ostale okolnosti ove teške saobraćajne nesreće utvrđuju se u saradnji s Policijom Brčko distrikta.

“Nakon prijema policijskog izvještaja narediće se saobraćajno vještačenje i sprovođenje ostalih istražnih radnji u pravcu utvrđivanja svih relevantnih okolnosti ovog događaja”, navedeno je u saopštenju Tužilaštva.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u 18.30 časova na regionalnom putu u mjestu Bukvik na području distrikta smrtno su stradali Sanel Pengić /35/i Perica Kaurinović /36/, oba iz Brčkog.

Prijatelji se opraoštaju od nastradalih mladića na društvenim mrežama.

“Danas je Brčko okovano tugum jer je preselio brat moj Sanel Pengić. Molim dragog Allaha da ti podari lijepi Dženet.”

Eh moj brate ode prerano El Fatiha R.I.P Sanel Pengić

“Ja ne mogu da vjerujem da si nešto bio si najboli drug podrška rame za plakanje. Bio si nesto posebno pa čak i svojim ludostima znao si svaku moju tajnu. Bio si stičenik moj ode moja gorila. Hvala ti što si tu bio kad sam te najviše trebala neka ti Allah podari ljep dzenet a porodici sabur”

Poznat je i termin dženaze namaza nastradalom Sanelu Pengiću zvanom “Penga”.

“Dženaza namaz će se klanjati u nedjelju 26. februara 2023. godine u 14:55 ispred džamije na Ivicima a ukop će se obaviti na gradskom mezarju na Merajama u Brčkom.

Iza nastradalog Sanela ostala je supruga Adela sin Amor, kćerka Naida, brat Sejdo, sestra Fatima te ostala mnogobrojna porodica i prijatelji.
Tužilaštvo Brčko Distrikta donijelo je naredbu o izvođenju obdukcije, kako bi se nesumnjivo utvrdio uzrok smrti stradalih dvojice mladića u nesreći u Bukviku kod Brčkog.

Iz ovog Tužilaštva su objavili da je obdukcija u toku, dok se ostale okolnosti ove teške saobraćajne nezgode utvrđuju u saradnji s Policijom Brčko Distrikta.

– Nakon prijema izvještaja od ove policijske agencije naredit će se saobraćajno vještačenje i provođenje ostalih istražnih radnji u pravcu utvrđivanja svih relevantnih okolnosti ovog događaja – rekli su iz Tužilaštva Brčko Distrikta.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *