Press "Enter" to skip to content

“PRODUKCIJA I ZADRUGARI SU ZNALI DA KLANJAM” Dejan Dragojević do detalja ispričao kako je poštovao muslimanske običaje u “Zadruzi”, a da kamere to ne snime

Dejan Dragojević privukao je veliku pažnju javnosti kada je priznao da je promijenio vjeru, te je o toj temi otvoreno govorio.

Nakon što je izašao iz “Zadruge 5” kao pobjednik, Dejan je rešio da potvrdi sva nagađanja vezana za muslimansku vjeroispovijest, a sada je otkrio i zbog čega o tome nije govorio tokom boravka u Bijeloj kući.

– Zašto si krio? Zašto nisi rekao da si u Islamu? – glasilo je pitanje.

– Rijaliti nije bio religijski, svi pitaju što nisam rekao, ali zašto bih pričao! Ja da sam rekao da sam u Islamu ja bih imao 99,9 % – rekao je Dejan, koji je potom odgovorio na pitanje kako je poštovao običaje vjere u rijalitiju i da li je mogao da klanja:

– Pa da, pa svi su znali i zadrugari i produkcija, ti uvijek možeš da se pomoliš Bogu, mogu sada dok pričam sa vama. Kako ti osjećaš. Vjernici su to prepoznali koji su gledali rijaliti. Ko malo više zna, znali su u rijalitiju, ako me to pitaš. Na primjer ja kada uzmem abdest, to je ono kada sam u kupatilu, postoji i drugi način kada ne koristim ruke, ležim u krevetu, nego očima, trepneš, sve dok ti jezik radi, ti možeš da obaviš molitvu, jer postoje ljudi koji su fizički nemoćni da klanjaju – objasnio je Dragojević.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *