Press "Enter" to skip to content

Putinov čečenski vođa Kadirov poveo 14-godišnjeg sina Adama u Ukrajinu?

ČEČENSKI vođa Ramzan Kadirov navodno je poveo 14-godišnjeg sina Adama u Ukrajinu, objavio je Daily Mail. Podijelili su snimke i fotografije te navode da je Kadirov poveo maloljetnog sina u ukrajinski grad Mariupolj.

Za snimku, koja je preuzeta s Telegram računa pod nazivom Operativna izvješća, a potom objavljena na društvenim mrežama, pišu da je snimljena u bolnici u Mariupolju.
U jednom trenutku prikazano je dijete odjeveno u tamnozelenu vojnu uniformu kako s ocem posjećuje teško ozlijeđenog zapovjednika Ruslana Geremejeva, kojeg se sumnjiči da je 2015. ubio ruskog liberalnog političara Borisa Nemcova.

Adam je jedan od dvanaestero djece, a Kadirov je navodno rekao da želi da njegov sin iz prve ruke sazna o uspjesima i potrebama ruskih vojnika. Kadirov je također, piše Daily Mail, jasno naglasio da se ne slaže s odlukom Rusije da se smanji vojni pritisak na Kijev.

Anonymousi negiraju sudjelovanje Kadirova u ratu
O Kadirovu i njegovom ratovanju u Ukrajini na Twitteru su se oglasili i Anonymousi. Oni negiraju njegovo sudjelovanje u ratu uz fotografiju na kojoj kleči pored benzinske pumpe.

“Čečenski vođa Kadirov očajnički želi da ljudi misle kako on ratuje u Ukrajini. Prvo, lagao je da se nalazi u Kijevu jer je viđen u Čečeniji. Sada kaže da je u Mariupolju te je objavio ovu fotografiju, a ne shvaća da u Ukrajini nema benzinskih crpki Rosneft”, napisali su.
Index.hr

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *