Press "Enter" to skip to content

RAZIJA ČOLAKOVIĆ: “MOJ MUŽ NIKADA MI NIJE REKAO: “NEMOJ ME SRAMOTITI SVOJIM PLESANJEM”.

Čak i u najvećim bračnim iskušenjima znala sam kakvog muškarca imam pored sebe! Čovjek koji vrijedi svake borbe! To je pravi vjernik. Onaj koji voli da vidi svoju ženu sretnu i nasmijanu, onaj koji joj dozvoli da bude svoja, onaj koji stoji uz nju kao njen oslonac od čelika – napisala je influenserka

Razija Čolaković, vlasnica jedne od najpopularnijih Facebook stranica “Muhabet sa Razom” nedavno je isprovocirala javnost objavivši video sa jedne svadbe na kome se veseli i pleše, a potom je svoje pratioce zaintrigirala objavom da se, zbog zluradih komenatar koje je dobila, razvodi.
Naravno, ubrzo je posjasnila da je riječ o šali, te da je komentari pratitelja zabavljaju… A potom je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom te progovorila u kakvom su oni zapravo odnosu.

– Moj muž nikada mi nije rekao: “Nemoj me sramotiti svojim plesanjem”.

On je drugačijeg temperamenta nego ja. Ne voli plesati, tihe i povučene je naravi, uz džamiju odrastao, u džamiji je bukvalno cijeli svoj život. Vjerske škole završio, zatim Fakultet islamskih nauka u Sarajevu, po zanimanju je profesor Islamskih nauka.
Zajedno idemo na svadbe, veselja, on sjedi, ja sve vrijeme plešem.

Samo mi kaže: Pazi da na tim štiklama noge ne polomiš, ko će nam onda kuhati!

Eto zato, čak i u najvećim bračnim iskušenjima znala sam kakvog muškarca imam pored sebe! Čovjek koji vrijedi svake borbe!

To je pravi vjernik. Onaj koji voli da vidi svoju ženu sretnu i nasmijanu, onaj koji joj dozvoli da bude svoja, onaj koji stoji uz nju kao njen oslonac od čelika piše Depo.

Isto tako i on. Zna kakvu ženu ima pored sebe, ženu koja je s njima dvadeset godina, koja mu je djecu rodila, odgojila ih u islamu, čuva svoj namaz, kuću i porodicu…
Eto zato ja mogu plesati, pjevati, veseliti se i biti svoja… Jer znam. Jer zna. Znamo – napisala je Razija uz prisnu fotografiju na Instagramu.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *