Press "Enter" to skip to content

SAMO MJESEC DANA PRIJE OVE TRAGEDIJE, KRISTIJAN GOLUBOVIĆ POZIVAO DJECU DA PUCAJU U ŠKOLI!

U Osnovnoj školi Đura Jakšić u Beogradu zabilježen je snimak na kojem se vidi kako Kristijan Golubović predaje nastavu “đacima”, što se mnogima nije dopalo.

Kristijan Golubović držao djeci u školi čas pucanja!

Javnost je već upoznata sa skandalom, koji se nedavno dogodio, kada je Kristijan Golubović držao djeci časove u školi, pokušavajući da ih nauči “osnovama” kriminala, a na jednom od časova pokazivao im je kako da pucaju u školi.

– Djeco, sljedeći čas učimo kako da pucamo – povikao je on mališanima u školskim klupama.

U osnovnoj školi Đura Jakšić u Beogradu zabilježen je snimak zbog koga je reagovalo Ministarstvo prosvete, a na njemu se vidi kako Kristijan Golubović “predaje” nastavu đacima.

Iz osnovne škole “Đura Jakšić” kažu za Telegraf.rs da je učionica ustupljena za snimanje spota ovog muzičkog sastava, te da djeca iz spota nisu đaci u njihovoj školi. Takođe tvrde da nisu bili upućeni da će Kristijan Golubović glumiti u spotu.

– Mi imamo nastavu samo u jutarnjoj smjeni, poslijepodne nema nastava. Ta djeca koju vidite na snimku, nisu đaci naše škole. Pouzdano znamo da su roditelji dali dozvolu za to. Takođe, nismo bili upućeni da će Kristijan Golubović glumiti u spotu – odgovorili su iz ove škole.

Ministarstvo prosvete zatražilo je od prosvetne inspekcije da hitno izvrši nadzor u OŠ “Đura Jakšić” u Rakovici, nakon saznanja da je u toj školi sniman spot u kome učestvuje Kristijan Golubović.

Da li ovakvu poruku šaljemo našoj djeci?

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *