Press "Enter" to skip to content

“Samo na dva minuta sam sklopio oči i Bog mi je uzeo. Popio sam to večer, ona sjela za volan i poginula

Neško Kuzmanović (28), dečko Ane Ilić (19) koja je poginula u nesreći koja se dogodila u nedelju uveče u Vladimircima kod Šapca, objasnio je da se udes dogodio kada se sa devojkom vraćao od druga, a da se ona za volanom, iako je bila neiskusan vozač, našla jer je on te večeri malo više popio.
Podsetimo, Ilićeva je na mestu ostala mrtva kada je njihov “ford” koji je vozila udario u banderu, parkirani auto i naslagana drva, dok je Neško prošao bez povreda.

Ceo taj dan bio je lep, sa mojim ocem smo odvezli mog sina iz prvog braka u Beograd, a kada smo se vratili u centru Vladimiraca sreli smo druga koji je upoznao Anu i mene. Pošto se nismo često viđali, ostali smo na druženju, a auto smo ostavili kod kuće – kaže neutešni mladić i nastavlja:

– Noć je padala, postajalo je hladno, a mi smo sa drugom odlučili da nastavimo druženje u njegovom domu koji je na samo 300 metara udaljen od naše kuće. Odlučili smo da ipak, dok prolazimo pored kuće, uzmemo kola – navodi naš sagovornik.

Kako kaže, u prijateljevoj kući je malo popio, pa je hteo da ostavi kola kod njega, ali je Ilićeva, koja je imala vozačku dozvolu, rekla da će ih ona odvesti kući.

– Razmišljao sam se šta da radimo, ali sam joj rekao, ajde. Mislio sam, 300 metara smo od kuće, šta može da se desi, iako joj uglavnom nisam davao da vozi. Ona nije pila, ja jesam, čim sam seo u kola zaspao sam – priča Neško i dodaje da su njih dvoje bili jako vezani:

– Očekivao sam da čujem kako stajemo pred kućom, ali sam umesto toga začuo udarac. Udarili smo u gvozdenu kockastu banderu i neka drva, ne bi to bilo strašno, otvorili su se i erbegovi, ali je deo metalne bandere upao i udario Anu.
Slomljen od bola, mladić jedva progovara:

– Zašto nije stala ispred kuće? Verovatno je htela da se provoza, mislila je, popio sam, neću ništa reći. Mislim da je htela da se okrene na parkingu, na 100 metara od kuće. Bol i tuga, moja Anči…Nije stala gde treba, zašto nije stala, zašto? Na samo dva minuta sam je ostavio i sklopio oči – kroz jecaje ponavlja neutešni dečko.

U vezi su, kako kaže, bili dugo, a zajedno su stanovali u njegovoj kući u Vladimircima.

– Jedva sam je pronašao u ovom životu i Bog mi je uze. Sudbina mi je uze. Pazio sam je toliko, bio sam srećan pored nje, znam da je i ona bila srećna sa mnom, najfinija, najbolja devojka na svetu – rekao je uplakani N.K.
Kurir.rs

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *