Press "Enter" to skip to content

Samohranom ocu iz Bihaća potrebna pomoć dobrih ljudi

Našeg sugrađanina Alena Hodžića, koji živi u Bihaću sa majkom Fezom (67) i kćerkom Unom (4), težak život i mizerna mjesečna primanja natjerala su da nam se obrati za pomoć, jer kako i sam ističe u video prilogu svi zajedno žive od majčine penzije.

Ovaj momak zamolio nas je da objavimo njegovu priču u nadi da će doprijeti do dobrih ljudi, njegovih sugrađana, komšija, ali i svih dobrih ljudi širom našeg USK – a, BiH kao i dijaspore.

Ovom prilikom molimo sve dobre ljude da izdvoje dvije minute i poslušaju ovu dirljivu priču i da pomognu ovom mladom momku iz Bihaća, koji ima velike probleme sa kičmom.

https://www.facebook.com/watch/?v=851218439569206

Prije ove bolesti i problema sa kičmom Alen je vrijedno radio na pilanama, kosio travnjake, uređivao i obavljao sve poslove da zaradi sebi za život. Također radeći na pilani ostao je bez dva prsta.

U zadnja dva mjeseca oboljenje kičme se pogoršalo, pa je upućen u Mostar na operaciju, a također i njegova kćerka(4), 14. og ima zakazanu kontrolu lijevog oka u Sarajevu.

Pored osnovnih životnih potreba također ima i medicinskih troškova kao što su: tablete za bolove, za održavanje imunološkog sistema, s tim da od bolova u kičmi i rizikom koji je prisutan, nije u stanju i ne smije nigdje da radi.

Bilo kakva pomoć bi mu dobro došla.Ako ste u mogućnosti da se odazovete na njegov poziv i da mu pomognete.

Anela Hodžica možete pronaći u ulici Mehmeda Fazlića (iznad nove četvrti) Bihać.

Možete ga kontaktirati i na mobitel:
060/ 357 5217

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *