Press "Enter" to skip to content

Sarajevo kao Beograd ‘90-tih: Video obračun sarajevskih kriminalaca i Mirze Hatića /VIDEO/

Mirza Hatić u Bosni i Hercegovini, Sandžaku ali i regionu postaje internet senzacija. Preko video poruka prijeti, obračunava se sa kriminalcima preko TikTok-a nakon odslužene robije, što je bilo dovoljno da masa mladih, ali i mediji iz BIH stvore novu bh zvijezdu.

Na tiktok aplikaciji Mirzu Hatića prati 141.000 ljudi. Hatić je u nekoliko medijskih nastupa kazao kako se promijenio i da ga krim milje više ne zanima, tvrdi da se okrenuo vjeri i ispravnom načinu života.

No da li je to sve istina?

Nakon video klipa u kojem Hatić prozvao opasne momke iz Ilijaša, a pored toga tvrdi da je i pretukao Adnana Šeraka, pojavio se novi snimak na koji Hatić još uvijek nije odgovorio.

Halilović i Hajdarević, poznatiji kao Memati i Koka, opasni momci iz Ilijaša koji su tek prije 10 dana izašli iz zatvora poslali su video poruku Mirzi Hatiću.

“To je lažni mangup, TikToker Hatić!! – počinje svoj intervju Halilović za portal Crna-Hronika.

Prozvao nas sinoć na live da smo seljaci iz Ilijaša, pa smo mu uzvratili, i izazvali ga da se potuče sa nama, ako je toliki mangup kao što priča. Al ne smije ni da odgovori jer je žena velika, samo mangup ali preko TikTok-a. Izazivamo ga gdje god hoće, i kad god hoće, samo nek kaže!”

“Ovoj ženi iz Sarajeva što nas proziva, Mirzi Hatiću, toj kravi de*beloj, što ima u njemu tri prikolice go*ana u njemu, nas prozivaš na TikTok-u. Mi nismo TikTok mangupi, mi smo mangupi ovako uživo, ako hoćeš to da vidiš, odgovoriš mi na poruku, javiš mi se na telefon.

“Obojica smo ti pisali poruke, na tvoj profil, javi nam se slobodno, mangupe sarajevski. Nismo mi u Beogradu, Kristijan Golubović, mi smo u Ilijašu” – dodaje Memiš.

“Eto nas u Sarajevu, mi smo 10 kilometara od Sarajeva. Gdje god hoćeš da dođemo reci. Ako misliš da si mangup, 1 na 1, sa mnom ili s njom, s kim god hoćeš. Nema TikToka- samo uživo mangupe” – izjavio je Koka za portal Crna-Hronika.
Halilović i Hajdarević, poznatiji kao Memati i Koka, opasni momci iz Ilijaša

Komentar da je pretukao Šeraka? – Laž. On Šeraka kad bi vidio, on bi svoje noge slomio bježajući. To on što laže i ljaga narod da se on uzdiže. On je jedan mali miš poznatiji kao šmeker. Srušio krst, lažno strušio krst jer su to uradili drugi ljudi a on uzeo na sebe da bi bio poznat. Preko vjere se diže, ne valja to, ako pta ima protiv nas, gdje god i kad god. Mi smo tu! – završava za kraj Halilović poznatiji kao Koka za portal Crna-Hronika.

(VIDEO) Obračun u sarajevskom podzemlju: Mirza Hatić pretukao Adnana Šeraka

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *