Press "Enter" to skip to content

SELO “ZAVIJENO U CRNO” U 2 dana jednog komšiju UBILA STRUJA, drugog našli bez znakova života u šumi!

Izvor: Nezavisne novine

Duško Vukoman (39) iz Trnova, kod Šipova, nastradao je prekjuče od strujnog udara na trafo-stanici u ovom selu, a vijest o njegovoj pogibiji dodatno je ovo mjesto “zavila u crno”, jer su baš tada pripremali sahranu svog komšije i rođaka Daneta K. (49), čije su tijelo noć ranije pronašli u šumi. Kako pišu banjalučke “Nezavisne novine”, pozivajući se na tvrdnje mještana, Vukoman je nastradao kada je na trafo-stanici pokušavao da sam provjeri zašto nema struje u selu.

Naime, neko vrijeme dio sela je bio u mraku, a nastradali muškarac je na svoju ruku otišao da provjeri o čemu se radi kada se desila tragedija. Kako navode mještani, nedavno se bio i oženio.

POLICIJA. Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su potvrdili da im je juče prijavljeno da je kod trafo-stanice u Trnovu pronađeno tijelo D.V. Dodali su da im je u Domu zdravlja Šipovo potvrđeno da je u srijedu oko 18 časova u ovu ustanovu dovezeno tijelo muškarca, a o svemu je obaviješten tužilac OJT Banjaluka, koji je juče trebalo da izvrši uviđaj.

Vijest o Vukomanovoj pogibiji dodatno je potresla ovo malo mjesto, koje se inače nalazi između Šipova i Mrkonjić Grada, jer se dan ranije tu desio još jedan smrtni slučaj.

Naime, Dane K. iz ovog mjesta prethodni dan otišao je u šumu kako bi pripremio ogrjev, a kada se nakon nekog vremena nije pojavio porodica ga je odlučila potražiti. Njegovo tijelo pronađeno je u kasnim večernjim satima na lokalitetu Kizine kolibe, a kako su potvrdili u policiji, slučaj im je prijavljen nešto iza ponoći.

– Uviđaj na mjesta pronalaska tijela D.K. izvršili su policijski službenici Policijske stanice Šipovo zajedno s mrtvozornikom Doma zdravlja Šipovo. Ustanovljeno je da na tijelu preminulog nema povreda i da se radi o prirodnoj smrti, naveli su iz policije, a i o ovom događaju je obaviješten tužilac OJT Banjaluka.

SRČANI UDAR? “On je imao veliki operativni zahvat na srcu i nije mogao obavljati teže poslove, ali eto borba za život bukvalno ga je i koštala života jer ga je po svemu sudeći srce izdalo u šumi”, izjavio je izvor “Nezavisnih novina”.

Dane K. je juče sahranjen u Trnovu, koje dijelom pripada Šipovu, a dio sela je na području opštine Mrkonjić Grad.

Iako službeno pripadaju različitim opštinama, nastradali muškarci su, kako su objasnili mještani, živjeli udaljeni oko tri kilometra, a ovo ionako pusto selo iznenada je, skoro u danu, ostalo bez dva stanovnika.

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Zabranjeno kopiranje!