Press "Enter" to skip to content

ŠEMSA SULJAKOVIĆ NAKON VUČIĆEVIH IZJAVA: NE BRINITE, BOSNA JE DRŽAVA ZA SEBE I TAKO ĆE OSTATI!

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić danas je imao vanredno obraćanje u kojem je poslao tajanstvenu poruku, a koja je vezana za Bosnu i Hercegovinu.

  • Nisam želio da govorim o RS i BiH. Vjerujem da će situacija poslije 12. i 13. jula tamo biti mnogo ozbiljnija, mnogo teža – kazao je Vučić.

Društvene mreže su usijane nakon ovakve izjave, a posebno imajući u vidu datume na koje se Vučić osvrnuo. 11. jula se obilježava 28. godišnjica genocida u Srebrenici, pa mnogi smatraju kako bi moglo doći do incidenata prilikom obilježavanja ovog događaja.

Iako nije poznato o čemu se konkretno radi, jer je srbijanski predsjednik nakon ovoga završio konferenciju, moguće je da je mislio na bitnu odluku koja bi mogla biti donesena na Samitu NATO-a 11. i 12. jula u Vilniusu, Litavnija.

Redali su se komentari na društvenim mrežama, a zanimljivo je da je jedan od njih bio i komentar poznate pjevačice Šemse Suljaković.

Ona je naime sebi dala prostora za komentar nakon najave predsjednika Srbije, te je kratko poručila: „Ne brinite, Bosna je sada država za sebe i tako će i ostati!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *