Press "Enter" to skip to content

Sestru Džejle Ramović pohvalio hafiz zbog ovoga detalja

Pobrala komplimente na račun svog izgleda

Influenserica Šejla Ramović udala se ovoga petka, a sada je otkrila nepoznate detalje o svom najvažnijem danu.

Između ostalog, objavila je nekoliko fotografija haljine sa svog vjerskog vjenčanja i otkrila da su je mnogi pohvalili, a posebno su je obradovale riječi hafiza.
Sestra Džejle Ramović i jedna od najpoznatijih influenserica u našoj državi Šejla Ramović, udala se ovoga petka, a sada je otkrila detalje o svom najvažnijem danu.

Šejla je objavila niz fotografija haljine sa svog šerijatskog vjenčanja i otkrila da je pobrala komplimente.

“Kaže hafiz koji nas je vjenčao da 5 od 100 mladenki u džamiju dođe poštivajući je. I baš me je nahvalio”, napisala je Šejla na jednoj od fotografija.

“Cijeli dan je protekao lagano, bez nervoze, samu sebe sam iznenadila. Samo onih 5 minuta prije ulaska, prije plesa, stomak me presjekao. Ali kad smo krenuli ulaziti, na sve sam zaboravila”, dodala je Šejla.

Slavlje povodom vjenčanja Šejle i Edina se održalo u hotelu Oaza na Ilidži, a tamo su prisustvovali i poznati influenseri poput Amera Kadića, Davora Gerbusa i Ilde Humić. Šejline sestre Džejla i Lejla, također su pobrale komplimente na račun stajlinga. One su zablistale u pahuljastim haljinama u žutoj i svijetlo-plavoj boji.

Podsjećamo, Šejla i Edin zaručili su se protekle zime na Jahorini, a s obzirom da su oboje veliki ljubitelji skijanja, njen izabranik odlučio je svoju ljepšu polovinu zaruči upravo na vrhu staze.
express.ba

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *