Press "Enter" to skip to content

SIN ARMIN LIKVIDIRAO MAJKU EMIRU PA POKUŠAO SEBI ODUZETI ŽIVOT SKOKOM SA MOSTA

U Kaknju je jučer došlo do incidenta u kojem je sin na smrt izbo majku.

Kako nam je potvrđeno iz operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, došlo je do nanošenja teških tjelesnih povreda koje su završile smrtnih ishodom.
Incident se desio jučer ujutru u 8 i 15 u ulici Branilaca, a kako tvrde očevici sin je nakon toga skočio s mosta.
Š.E. je nožem nanio teške tjelesne povrede životno ugrožavajuće Š.E. koja je zatim tokom dana preminula u Kantonalnoj bolnici u Zenici.
Kako su nam kazali njihovi poznanici, ubijena je Emira Šehagić, žena bivšeg ratnog komandanta iz Kaknja. Armin Šehagić je prebačen u Kantonalnu bolnicu u Zenicu na Neuropsihijatriju.

Policijska stanica Kakanj jutros je obaviještena da je usljed izvršenja krivičnog djela nasilja u porodici ženska osoba zadobila tjelesne povrede, te joj je medicinska pomoć pružena u Kaknju nakon čega je prebačena u Kantonalnu bolnicu Zenica gdje su joj konstatovane teške povrede životno ugrožavajuće. Danas oko 13:30 sati smo obaviješteni da je preminula. Osoba koja joj je nanijela povrede, uži član porodice, je nakon tog događaja pokušala izvršiti samoubistvo skokom s mosta u rijeku. Prolaznici su ga izvukli iz rijeke te je i on prebačen u Kantonalnu bolnicu u Zenicu na Neuropsihijatriju – kazao je Fišek

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *