Press "Enter" to skip to content

Slavni pjevač izjavio da više nije musliman, fanovi bijesni: “Nezahvalna budala”

Bivši član benda One Direction i jedan od najpopularnijih mladih pjevača današnjice, Zayn Malik, u intervjuu za britanski Vogue izjavio je da sebe više ne smatra muslimanom. Iako je odgojen u muslimanskoj obitelji danas se ne smatra pripadnikom te religije, a njegova izjava je već izazvala buru u javnosti.

Nisam musliman. Vjerujem da religiozna uvjerenja trebaju biti krajnje intimna i da ih pojedinac treba zadržati za sebe, kazao je Malik i dodao da uopće ne voli govoriti o religijama jer se to “redovito pretvori u beskrajnu vjersku debatu filozofa”.

e vjerujem da morate jesti određeno meso koje vam religija naređuje, ne vjerujem da morate pročitati molitvu na određenom jeziku pet puta dnevno. Ne vjerujem u bilo što od toga. Smatram da je najvažnije biti dobra osoba, kazao je Malik.

Njegova izjava u javnosti nije prošla nezapaženo. Brojni korisnici Twittera pozdravili su Zaynovo razmišljanje o religiji, dok su religiozno fanovi duboko razočarani njegovom odlukom te ga neki čak i vrijeđaju.

jabuka.tv

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *