Press "Enter" to skip to content

SRAMOTAN VIDEO IZ BIH: DJEČAKA UDARALI ŠAKAMA U GLAVU, SMIJALI MU SE I SVE SNIMALI

Stravičan video vršnjačkog nasilja poslali su našem portalu roditelji pretučenog dječaka, ovaj put iz Čitluka. Pretučeno dijete deveti je razred Osnovne škole fra Didaka Buntića u Čitluku, a drugi učenik ga obara na pod, tuče šakama u glavu, dok ostatak ekipe snima, naslađuje se, psuje Boga, ne pokazujući ni mrvicu empatije prema žrtvi.

Prije samog početka tučnjave mobitel je već upaljen, što govori da se radi o planiranom događaju, a dječaka, kojemu, kako kažu roditelji nije prvi put da je žrtva zlostavljanja drugi dječak gura, obara na pod i doslovce mlati.

Na približavanje jednog od dječaka skupina mu govori „pusti ga nek se igra“, čime sokole nasilnika da ga nastavlja tući, bez ikakve milosti.

Roditelji pretučenog dječaka su šokirani. Ističu da svoju djecu nisu učili nasilju, da se njihovo dijete nije čak ni branilo. Pod šokom nasilja koje je pretrpjelo trenutačno ne pohađa nastavu, a o svemu su obavijestili policiju, te Centar za socijalni rad. Upoznata je i škola, koja je o događaju koji se zbio na autobusnom stajalištu saznala također putem videa. Promptno su reagirali.

Škola je također obavijestila policiju, Centar za socijalni rad, nadležno ministarstvo, a već je donesena i odluka o statusu učenika koji su sudjelovali u tučnjavi, s 57 glasova za i tri suzdržana, kaže u izjavi za naš portal ravnatelj Marin Kapular.

Upitan o kakvoj se odluci radi, ističe da ne bi govorio o tome do ponedjeljka, jer o svemu ponajprije trebaju saznati roditelji djece uključene u snimanje videa i tučnjavu, pa tek onda javnost.

Roditeljima će ista stići poštom. U policiji su zaprimili prijavu o ovom predmetu, potvrdio je za Hercegovina.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ, dodavši da u ovom trenutku o svemu više ne može govoriti.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *