Press "Enter" to skip to content

Srpski fudbaler odbio arapsku ponudu: Kako da vlastitu ženu pretvorim u nindžu?

Radovan Pankov (27), nogometaš koji je bio dio mlade reprezentacije Srbije koja je 2015. godine osvojila naslov svjetskog prvaka na Novom Zelandu, ovog ljeta prihvatio je odlazak iz Crvene zvezde u Legiju iz Varšave, najpopularniji i najveći klub u Poljskoj.

Pankov, koji je potpisao trogodišnji ugovor s Legijom, sada će nositi dres trećeg kluba u inozemstvu. Prethodno je igrao za ruski Ural i ciparski AEK iz Larnace, gdje je stekao iskustvo i priliku za napredak u karijeri.

Nedavno je za portal Legia.net podijelio svoje nogometne početke, istaknuvši da je prošao omladinsku školu Vojvodine te da je oduvijek sanjao igrati za Crvenu zvezdu. Unatoč naslovu svjetskog prvaka s mladom reprezentacijom, on smatra da mu je najveći uspjeh u karijeri nastup u Ligi prvaka s Crvenom zvezdom.

Trener Legije, Kosta Runjaić zainteresirao se za Pankova po zimi i pratio njegov napredak. Nakon što je Pankov odigrao proljetni dio sezone za Čukarički, uz dopuštenje Crvene zvezde, ovog ljeta je prešao u Legiju.

U isto vrijeme kada je Legia izražavala interes, Radovan Pankov je primio unosne ponude iz Japana i Saudijske Arabije. Međutim, Pankov naglašava da nogomet nije samo financijska strana već i osobni razvoj i ambicije.

– Naravno, ali ponekad nisu samo financije u pitanju. U Zvezdi sam imao dobre uvjete. Još sam mlad, želim se dokazati, kako vidim, dvije do tri godine ću provesti u Legiji i prijeći u neku od prvih pet liga. U formi sam, brinem o svom životu, svom tijelu, pa mislim da mogu igrati do 35-36. – rekao je Pankov i nastavio:

– Imam još dovoljno vremena da se preselim na istok. Vrlo važno pitanje je obitelj s kojom je nemoguće zajedno otići u Saudijsku Arabiju. Znate kako je kad ne živite u velikom gradu. Djeca i žene moraju biti kao nindže. Ne sviđa mi se.

Njegov komentar izazvao je mnogo komentara zbog nazivanja tradicionalne islamske nošnje pogrdnim imenom.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *