Press "Enter" to skip to content

SRPSKI POLITIČAR (67) ČEKA DIJETE SA 36 GODINA MLAĐOM SUPRUGOM: ČEKAJU PRVO DIJETE

Vesna Marković, supruga Predraga Markovića, podijelila je lijepe vijesti da sa političarem čeka prvo dijete.

Vesna Marković pozirala je sa trudničkim stomakom u prvom planu, a potom je fotografiju objavila na Fejsbuku, nakon čega su uslijedile brojne čestitke.
Predrag (67) i Vesna (31) u braku su od 2015. godine, a u javnosti se često pojavljuju zajedno na pozorišnim predstavama i modnim revijama.
Markovićeva supruga je po struci ekonomista, a jednom prilikom je za medije izjavila da joj je političar najveća podrška u životu.
– Predrag je moj životni saputnik, moja najveća podrška u životnim olujama – rekla je Vesna jednom prilikom.
Njoj će ovo biti prvo dijete, dok Predrag iz prethodnog braka ima sina.
Predrag Marković rođen je 1955. godine u Čepuru pored Paraćina gdje je završio osnovnu i srednju školu.

2004. godine je preuzeo dužnost predsjednika Skupštine, a 2011. u rekonstruisanoj vladi Mirka Cvetkovića određen je za ministra kulture. Član je krunskog savjeta princa Aleksandra Karađorđevića i počasni član Urbanog književnog kruga iz Kanade.
– I mene je iznenadilo koliko skoro svi lako prihvataju činjenicu da nas dvoje, kao i tada, i sada jedno drugom persiramo. Ljudi su odavno znali da je Predrag na „vi” sa svima, osim sa onima koje poznaje duže od 30 godina i onima koje nimalo ne poštuje. U našem braku, to persiranje ima i dodatnu draž, ali je to naša privatna stvar – rekla je Vesna svojevremeno za “Kurir”.
Njih dvoje venčali su se 26. decembra 2015. godine, daleko od očiju javnosti.

Vesna je otkrila i da je ona zaprosila političara.

– Ja sam zaprosila njega. Na njegov 60. rođendan, iza ponoći. I mada su oči i osmeh jasno govorili – odgovorio je tek ujutru. A ako me pitate zašto sam ja njega zaprosila, a ne on mene, po prirodi sam takva da znam šta želim i da se uvek borim za ono do čega mi je stalo. Kada je o Predragu reč, posle našeg prvog susreta na koji sam kasnila 40 minuta (kao i uvek, džentlmenski me je dočekao uz osmeh) i koji se od običnog ćaskanja pretvorio u sudbinski susret, znala sam da je on taj sa kojim mogu svoj život da podelim “i u dobru i u zlu” – ispričala je Vesna.

Predrag Marković rođen je 1955. godine u Čepuru pored Paraćina gde je završio osnovnu i srednju školu. 2004. godine je preuzeo dužnost predsednika Skupštine, a 2011. u rekonstruisanoj vladi Mirka Cvetkovića određen je za ministra kulture. Član je krunskog saveta princa Aleksandra Karađorđevića i počasni član Urbanog književnog kruga iz Kanade.
Izvor: Blic

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *