Press "Enter" to skip to content

Šta će biti sa tijelom monstruma iz Gradačca? Niko ga ne želi preuzeti

Život lijepe Nizame Hećimović iz Gradačca ugašen je u petak, 11. avgusta, od ruke njenog partnera Nermina Sulejmanovića. Nekoliko dana prije nego što je ubijena, Nizama je Nermina prijavila za porodično nasilje.

Četiri dana prije ubistva sutkinja Opštinskog suda u Gradačcu donijela je rješenje kojim se ne određuje mjera zabrana prilaska nasilniku. Predsjednica suda je to rješenje opravdala riječima da policija nije dostavila dokaze.

Nakon što je ubio Nizamu, prenoseći sve to uživo na Instagramu, Nermin je otišao u grad gdje je svirepo ubio Denisa i Đengiza Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i s kojima je bio u sporu.

U svom krvavom napadu ranio je i tri osobe. Prvo Nizaminog rođaka, kod kojeg se sa djetetom skrivala nakon što je pobjegla od nasilnika, Denisovu majku, kao i policajca koji je pokušao da ga zaustavi.

Na kraju je monstrum Nermin Sulejmanović izvršio samoubistvo.

Sada se postavlja pitanje gdje i kada će biti sahranjen, odnosno ukopan monstruozni ubica. Prema posljednjim informacijama iz Gradačca – niko ne želi preuzeti njegovo tijelo, pa čak ni porodica.

Nizama je sahranjena u ponedjeljak, 14. augusta, Mionici-Krčevina kod Gradačca. Širom Bosne i Hercegovine nakon toga su održani protesti za Nizamu.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *