ŠTA SE DESI SA OSOBOM KOJA DOK SPAVA OSJETI DA NEKO LEŽI NA NJOJ I OSJETI SPOLNO OPĆENJE

Pitanje:  Es-selamu alejkum!
Htjela bih Vas pitati šta se desi sa osobom dok spava odjednom je probudi da neko leži na njoj i osjeti “spolno općenje”…a još gore što je to momak te osobe…Osoba je ležala na stomaku i nije se mogla pomjeriti, jednostavno je bila ukočena – kao da je teret čitavog svijeta bio na njoj… Nakon što “taj” nestao.. neko joj je puhao po vratu nekoliko minuta….
Šta da se radi i koje su posljedice?

Unaprijed hvala…
Es-selamu alejkum…

Odgovor: We alejkumu-s-selam.
Bismillah zahvala pripada samo Allahu Gospodaru svih svijetova, Vladaru Sudnjeg dana I neka je salavat I selam na posljednjeg  Allahovog Miljenika I Poslanika Muhammeda alejhisselatu we selam, na njegovu časnu porodicu I sve ashabe do Sudnjeg dana.

Najvjerovatnije je u pitanju opsjednutost zaljubljenog džinna koji je došao u liku “momka te osobe”. Kada je riječ o džinnima uzrok njihovog djelovanja jesu grijesi ljudski, nemarnost prema Allahu subhanehu itd…Apsolutno ne mora da bude riječ od sihru.

Također u Islamu ne postoji momak i djevojka, već muž I žena, a kako ljudi čine grijehe osamljujući se sa navodnim momcima I djevojkama, to bivaju njihovi rezultati učestali ili stalni napadi džinna, a svakako tu mogu da budu i mnogo veći problemi. Savjetujem da se iskreno pokaju Allahu Gospodaru Uzvišenom, da pripaze na svoje nemare I propuste i ako se to bude ponavljalo neka potraži osobu koja Allahovom voljom i dozvolom ispravnom metodom liječi Kur’anom.  A Allah najbolje zna.

Za islam-iman – Odgovorio: Mirza Semić

Portal Svjetlo Dunjaluka

Iznesite svoje mišljenje

Komentara