Press "Enter" to skip to content

Strašna sudbina Elvire, koja je jučer poginula: U požaru izgubila troje djece

Tridesettrogodišnja Elvira Kolompar, koja je jutros poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći u Tornjošu kod Sente, izgubila je djecu u dva požara.

Naime, u novembru 2018. godine u požaru koji je izbio u trošnoj kući u Senti stradala je osmogodišnja Emina, dok su njena dvojica braće i sestra teško povrijeđeni, saznaje “Kurir”.

U sličnom požaru koji se desio prije 13 godina u baraci u Senti Elvira je već izgubila dvoje djece. Sredinom januara 2006. stradale su Anabela (3) i devetomjesečna Natalija.

– U noći između subote i nedjelje, nekoliko sati nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula Elvira, njena djeca izmještena su u hraniteljsku porodicu – potvrđeno je “Kuriru”.

Inače, nesretna žena nalazila se na zadnjem sjedištu automobila njemačkih registarskih tablica, kojim je upravljao Jožef Kovač (52) iz Sente.

Iz još neutvrđenog razloga, automobil je udario u saobraćajni znak, a potom u betonski stub. U vozilu se nalazio i Miodrag J. (24) iz Bogaraša kod Sente. On je zadobio lakše tjelesne povrede. Tijela nastradalih poslana su na obdukciju. Istraga je u toku.

saznajemo.net

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Zabranjeno kopiranje!