Press "Enter" to skip to content

Stravične fotografije s lica mjesta: Dvoje poginulih u direktnom sudaru, u pitanju su mlađe osobe

Uviđaj na mjestu događaja obavili su službenici PU Tomislavgrad, MUP-a Livanjskog kantona i dežurni Kantonalni tužitelj
Sinoć oko tri sata došlo je do teške saobraćajane nesreće u Tomislavgradu u kojoj su poginule dvije osobe. Ovo je za portal “Avaza” potvrdio glasnogovornik MUP-a Livanjskog kantona.

– Dana, 12.03.2022 godine u 03:00 sati dogodila se saobraćajna nesreća na lokalnom putu Tomislavgrad – Sarajlije u mjestu Sarajlije u kojoj su sudjelovali I.M. rođen 1999 godine u Tomislavgradu, upravljajući motornim vozilom marke “Mercedes” reg. oznaka M02 E 119, isti je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede i motorno vozilo marke “Golf” reg. oznaka E17 K 965 u kojem su se nalazili M.T. rođen 1992 godine u Tomislavgradu, J.S. rođena 2002 godine u Tomislavgradu, koji su od zadobivenih ozljeda na mjestu prometne nezgode smrtno stradali i A.D. rođena 2002 godine u Tomislavgradu koja je zadobila teže tjelesne ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislavgrad prevezena u Županijsku bolnicu u Livnu a potom u SKC Mostar, na daljnje liječenje.

– Uviđaj na mjestu događaja obavili su službenici PU Tomislavgrad, MUP-a Livanjskog kantona i dežurni Kantonalni tužitelj nakon čega su tijela smrtno stradalih osoba prevezena su u mrtvačnicu, gdje će se obaviti obdukcija. Na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta, saopćeno je iz MUP-a Livanjskog kantona.
Avaz

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *