Press "Enter" to skip to content

SUBHANALLAH, ZEMLJA SE ODJEDNOM OTVORILA I PROGUTALA OVE DVIJE ŽENE (VIDEO)

Nije tako davno bilo kada nas je Uzvišeni Allah probudio zemljotresom u jednoj ramazanskoj noći, a nakon toga zemljotresi su postali sve učestaliji. Ipak, to upozorenje nije nam izazvalo ni posebnu pažnju iako smo u Kur’anu i sunnetu obaviješteni da su oni posljedica naših mnogobrojnih grijeha:…

Prenosi se od Aiše, radijallahu anha: “U ovom ummetu desit će se zemljotresi, preobražaji ljudi u životinje i obrušavanje kamenja s nebesa.” Tada Aiša, radijallahu anha, upita: “Zar ćemo biti uništeni a među nama ima dobrih ljudi?” Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, odgovori: “Da,kada se proširi nered.” (Tirmizi)

Pogledajte ispod video na kojem dvije ženske osobe propadaju u zemlju, ubrzo nakon neočekivanog pada u pomoć su pristigli prolaznici

U Dijarbakiru, u Turskoj, dvije žene su stajale i razgovarale na ulici kada se pločnik ispod njih iznenada urušio i tlo ih je praktično “progutalo”, pišu mediji.

Dvije žene – ljekarka i medicinska sestra – pri padu u rupu, koja se tom prilikom otvorila ispod njih, zadobile su lakše povrede.

Ubrzo nakon neočekivanog pada, u pomoć su im pritekli prolaznici, a neobičan prizor zabilježen je na video-snimku koji je objavljen na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO OVDJE.

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *