Press "Enter" to skip to content

Sve ove namirnice su pune plastike i raznih otrova! Ovako nas proizvođači varaju i ozbiljno narušavaju naše zdravlje

Na internetu se pojavio jedan veoma interesan video pomoću koga možete proveriti da li je vaša hrana prava, ili je pak GMO, nezdrava i puna štetnih materija ili plastike!

Od riže, mlijeka i hrane za bebe pa sve do sladoleda, ovako velike firme štede preko vas!

Pa tako se sir koji je obrađen hemikalijama ne topi, dok se prirodni sir istopi. Proizvođači također u rižu ubacuju komadiće plastike kako bi povećali gramažu i pri tome uštedjeli. Da provjerite je li vaša riža dobra, jednostavno jednu šakicu stavite u tavu i pogledajte hoće li se početi topiti boja sa pojedinih komadića. Ništa bolje nije ni sa hranom za bebe, ovdje firme stavljaju čisti kamen te ga prodaju kao kalcij!

Osim toga, štedi se i na suplementima. Da provjerite jesu li vaši suplementi prirodni stavite ih u rernu, ukoliko se istope to je jasan znak da se radi o sintetičkim tvorevinama!

Obratite pažnju i na meso koje jedete, veliki prerađivači često stavljaju ljepilo u meso! Da, dobro ste pročitali ljepilom sastave komadiće mesa kako bi komadi koje kupujete izgledali kao sočni odresci.

Čak se štedi i na sladoledu, kada sladoled pospete sokom od limuna, prirodni neće početi pjeniti, dok onaj u koji je ubačen prašak za veš (!) hoće!

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Zabranjeno kopiranje!