Press "Enter" to skip to content

TANJA PREDOSJETILA SMRT: OBJAVE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA UBIJENE ŽENE LEDE KRV U ŽILAMA

Tanja P. (40) iz okoline Loznice preminula je u ponedjeljak u Frankfurtu nakon što ju je, kako se sumnja, bivši muž (41) izbo nožem u njenom automobilu na auto-putu u Njemačkoj.

Prije smrti Tanja je na društvenim mrežama ostavljala statuse i poruke iz kojih se može zaključiti da je bila u strahu od nečega.

Ona je na društvenim mrežama često objavljivala svoje fotografije uz komentare: “Smijehom protiv straha”, “Život ima smisla u svim okolnostima”, “Tajna sreće je sloboda, tajna slobode je hrabrost” i slične, što upućuje na to da je imala određenih problema.
Moguće je da su takve objave imale veze upravo sa njenim bivšim mužem koji je na kraju odlučio da na monstruozan način digne ruku na nju.

Ovaj beskrupulozni ubica je odmah uhapšen i saslušan u ponedjeljak, a u trenutku kada je davao izjavu nadležnim organima, Tanja je preminula u bolnici.

Podsjetimo, ubica je, kako navode njemački mediji, pratio Tanju koja vozila svoj “opel” i u jednom trenutku on je nju pretekao na auto-putu i praktično je isjekao, natjeravši je da stane u zaustavnu traku. Ubica je tada izašao iz svog automobila i nasrnuo na ženu koja je bila za volanom. Razbio je vozačev prozor na kolima nesrećne žene i otvorio vrata, poslije čega je izvadio nož i bjesomučno je ubadao u vrat.
Tanja P. je u teškom stanju prevezena u bolnicu gdje je hitno operisana, ali je dva dana kasnije podlegla teškim povredama

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *