Press "Enter" to skip to content

Teška nesreća u BiH: U sudaru Golfa i kamiona poginula djevojka (25)

Na putnom pravcu Gornja Vijaka-Čelinac, u mjestu Drenova, Grad Prnjavor, dana 20.06.2023. godine, oko sedam sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice smrtno nastradalo, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

– U saobraćajnoj nesreći učestvovali su putničko motorno vozilo marke Golf, kojim je upravljala Goradana Cvijanović, rođena 1998. godine, nastanjena u Srpcu i teretno vozilo marke Mercedes kojim je upravljao Goran Đukić, rođen 1999. godine, nastanjen u Vukosavlju. Prilikom saobraćajne nesreće smrtno je nastradala Gordana Cvijanović – navodi se u saopćenju.

Uviđaj na licu mjesta nesreće obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Igor Cimeša, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *