Press "Enter" to skip to content

TEŠKA SUDBINA TRUDNICA KOJA JE PREMINULA: “ODRASLA U HRANITELJSKOJ PORODICI, PA UMRLA U NARUČJU ŠKOLSKE LJUBAVI”

Katarina Jovanović (23) koja je tragično preminula u naručju svog supruga Nenada Bilića (25) u Zrenjaninu odrasla je u hraniteljskoj porodici u Ruskom selu gdje su je svi poznavali i tvrde da je bila dobro dijete.

To je za Blic potvrdila i njena hraniteljka koja nije željela da se predstavi, a koja je rekla da je Katarina smještena u njenu porodicu kada je imala samo tri godine.

– Nisam sa njom imala kontakt otkako se odselila u Zrenjanin i udala. Ona je prije četiri i po godine skinuta sa hraniteljstva. O Katarini sam brinula punih 15 godina. Bila je dobro dijete. Ovdje je završila osnovnu školu, a u Ruskom selu skoro svi su je poznavali.

Mogu još da vam kažem da su se njih dvoje upoznali i zavoljeli u Zrenjaninu, u srednjoj školi. Potom su se i uzeli, ali neke detaljnije informacije o njihovom zajedničkom životu zaista nemam, čak ni da je, kako se priča, bila trudna. Teško sam podnijela ovu vijest. Kao da sam ostala bez najrođenije osobe.

Od sina sam čula šta se desilo u Zrenjaninu. Hraniteljstvom se bavim već 20 godina – rekla je kratko hraniteljka tragično nastradale Katarine.

Da je Katarina bila trudna potvrdila je za Blic vlasnica stana u kojem su pronađeni ona i Nenad, uz napomenu da se upravo zato i sažalila na njih kada je vidjela da se Katarini nazire stomačić ispod jakne.

– Odlučila sam da im dozvolim da žive tu dok ne prodam stan. Strašna je to tragedija. Kako smo čuli od policije izgleda da su se ugušili od gasa koji je izbio iz peći – ispričala je uzrujana vlasnica stana.

Podsetimo, tijela nesrećnih mladića i djevojke nađena su nakon što je gazdarica sa komšijama obila stan i poslata su na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicine, a istraga će pokazati tačan uzrok smrti nesrećnog para, piše Blic.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *