Press "Enter" to skip to content

TOLIKO SU TUKLI DJEČAKA (5) DA JE UMRO, A DVA DANA NAKON NJEGOVE SMRTI TRAŽILI SU NOVAC: UNIŠTILI SU MU MOZAK, NIJE MOGAO NI DA STOJI

Loren (34) i Džejkob (33) Maloberti, službenik Državnog popravnog centra Fejet u Pensilvaniji, optuženi su da su nasilno zlostavljali Lendona (5), nanevši mu udarac tupim predmetom na glavu i vrat.

Policija je ispitala par nakon što su donijeli dječaka u nesvjesnom stanju u bolnicu 30. januara, tvrdeći da je mališan “kunjao zbog kovida od mjesec dana ranije”.

Bolničko osoblje tvrdilo je da Loren nije pokazala da je slučaj hitan kad su došli i par je čekao čitav dan nakon što su navodno nanijeli povrede djetetu da bi dobio medicinsku pažnju u Grinsburgu u Pensilvaniji, piše “Dejli mejl”.

Svega dva dana nakon što su optuženi da su pretukli dijete toliko da je pretrpelo tri krvarenja na mozgu, Loren je otvorila stranicu na “GoFundMe” inicijalno tražeći pomoć za sudske, a potom za troškove sahrane. Lendon je umro 7. februara.

Na stranici, koja je otad ugašena, prikupljeno je oko 5.300 dolara.

Tragedija je pogodila našu porodicu kad je naš dragocjeni mali dečak prestao da reaguje. Otrčala sam sa njim u hitnu gde su ga intubirali i od tada je u nesvjesnom stanju. Ishod ne izgleda dobro- navela je Loren na stranici.

Dok smo bili u bolnici oduzeli su nam roditeljska prava do istrage. Očajna sam. Očajni smo. Oboje trebamo dobre advokate. Moja djeca su moj svijet. Svaka mala pomoć doprinijet će dok prolazimo sada kroz život sa našom novom neizvjesnošću. Pomozite nam da se borimo, ne mogu da živim bez naše djece. Već gubim mog dječaka- navela je ona.

Kasnije je dodala da moraju da se pripreme za “najnezamisliviji ishod” i da joj se srce “lomi na milion djelića”.

Ali, iako su na društvenim mrežama izgledali kao brižni roditelji, policija je rekla da su malom Lendonu nanijeli tako teške povrede da dječak nije mogao da stoji, jede ili pije. Ljekari u bolnici su rekli da je roditelji trebalo prvo da pozovu hitnu pomoć, jer je Lendonov mozak bio “uništen” u napadu.

Policija je rekla da je Lendon imao više modrica po tijelu, da nije mogao sam da diše i da je imao povrede glave u skladu sa teškim zlostavljanjem djeteta.

Jedan ljekar je zlostavljanje opisao kao “mučenje”. Policija je ispitala njegovu braću i sestre koji su rekli da je majka tukla Lendona jer “nije naučio svoju lekciju”. Naveli su da ga je Loren udarala otvorenim dlanom, drvenom kašikom ili raspršivačem. prenosi hayat.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *