Press "Enter" to skip to content

TRAGEDIJA U BIH: U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI POGINULA UČITELJICA. ĐAKE VRAĆAJU KUĆAMA

U nesreći koja se jutros dogodila u Banjaluci Poginula je Marija Buzadžija (44) učiteljica razredne nastave u Osnovnoj školi “Dositej Obradović”.

Banjalučko tužilaštvo saopštilo je da se nesreća dogodila jutros oko 7 časova.

– Došlo je do pokretanja prethodno upaljenog vozila “opel” kojom prilikom je stradala Marija Buzadžija rođena 1979. godine – saopšteno je iz tužilaštva.

Uviđaj na mjestu nesreće obavio je dežurni tužilac Željko Blažić.

Tužilac je naložio preuzimanje svih mjera kako bi se utvrdile tačne okolnosti nesreće, a zatražena je i obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

– Došlo je do pokretanja prethodno upaljenog vozila “opel” kojom prilikom je stradala Marija Buzadžija rođena 1979. godine – saopšteno je iz tužilaštva.

Banjalučanka Marija Buzadžija (44) poginula je jutros kada ju je pregazio automobil koji se sam pokrenuo.

“U Ulici Radenka Lolića, grad Banja Luka, danas, oko 6:58 sati, došlo je do pokretanja prethodno upaljenog putničkog motornog vozila marke Opel, kojom prilikom je smrtno nastradala Marija Buzadžija, rođena 1979.godine iz Banje Luke”, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Željko Blažić, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Banja Luka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a naložena je i obdukcija tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *