Press "Enter" to skip to content

TRAGEDIJA U KRAJINI: Aldin je pronađen mrtav ispod mosta, iza njega ostalo dvoje male djece, NA INSTAGRAMU POSTAVIO ČUDNU PJESMU

Kako portal nezvanično saznaje, beživotno tijelo je pronađeno oko 17:00 sati u Bosanskoj Krupi ispod željezničkog mosta.

Još jedna tragedija zadesila je Bosnu i Hercegovinu. Muškarac pod imenom Aldin Demirović (37) oduzeo si život u Bosanskoj Krupi.

Kako saznajemo Aldinovo beživotno tijelo pronađeno je ispod željeznog mosta oko 17:00h.

Na svom instagram profilu pod pseudonimom “Pokojni Joza” objavio je niz čudnih stvari. Naime on je 7.1.2023. godine objavio crnu sliku sa stihovima pjesme “zbog jedne male plave, ostat ću bez glave” što je ostala misterija i danas, šta je pokojni Aldin htio reći ovom porukom piše Crna-Hronika.

Iza Aldina su ostali supruga i dvoje male djece a njegovu porodicu prije nekoliko mjeseci zadesila je tragedija u kojoj im je izgorjela kuća u kojoj su živjeli.

Aldin je javnosti poznat i kao mladić koji je osumnjičen zbog izazivanja eksplozije, odnosno bacanja ručne bombe na mjestu gdje je bio okupljen veći broj ljudi u Bosanskoj Krupi, u junu 2020. godine.

crna hronika

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *