Press "Enter" to skip to content

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE U GRČKOJ: Anastasija pronađena mrtva

Poljakinja Anastasija Rubinska (27) koja je nestala u ponedeljak uveče 12. juna na ostrvu Kos u Grčkoj, pronađena je danas mrtva, prenosi “Prototema”.

Podsetimo, Anastasijin nestanak prijavio je njen partner, prema izveštaju lista “Demokratiki”. Tačnije, 12. juna, oko 22.30 časova, 28-godišnjak je telefonom kontaktirao svoju partnerku, koja mu je rekla da je u Marmariju, da je u alkoholisanom stanju i da će je neko svojim motorom odvesti do hotela.

Zatim mu je poslala svoju lokaciju kako bi mogao da se doveze da je pokupi. Ali kada je 28-godišnjak stigao na područje koje je naznačila, nije pronašao Anastasiju. Kako se požalio, kada je ponovo pokušao da kontaktira svoju partnerku preko njenog mobilnog telefona, ali je on bio isključen.

U 23:38 pronađen je njen telefon putem aplikacije u oblasti Tigaki. U tom trenutku je već bio isključen. Ova 27-godišnjakinja se nije pojavila na poslu, kako je trebalo, ujutru 13. juna 2023.

Telefon pronađen bez SIM kartice

Kako su mediji preneli njen mobilni telefon je pronađen, ali bez SIM kartice, a porodica nestale devojke je poslala grupu privatnih detektiva koji su pokušavali da saznaju šta se tačno te kobne noći dogodilo, prenosi Kurir.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *