TRAGIČNO: Objesila se mama dječaka koji je nastradao u padu sa četvrtog kata

Izvor: Nezavisne novine

Tijelo majke desetogodišnjaka iz Banjaluke, koji je sinoć poginuo u padu sa četvrtog sprata, pronađeno je noćas, a kako “Nezavisne novine” nezvanično doznaju, utvrđeno je da se ubila.

Darija S. (39) je, kada je čula da joj je sin podlegao povredama, pobjegla, a zatim je za njom pokrenuta potraga, koja je okončana pronalaskom tijela.

Iz policije je potvrđeno da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela.

Njen sin je sinoć pao sa četvrtog sprata stambene zgrade u Banjaluci, u Ulici Veljka Mlađenovića.

“Potom je odvezen vozilom Službe hitne medicinske pomoći, ali je oko 20:55 časova preminuo”, naveli su iz policije.

Po tvrdnjama mještana, doznavši da je njen sin jedinac izgubio bitku za život, majka stradalog desetogodišnjaka odmah je nestala. Otišla je u Hitnu pomoć, a onda je negdje otišla.

Grupa stanara iz naselja, gdje se dogodila tragedija, krenula je sinoć da traga za majkom dječaka, ali se nekoliko časova kasnije ispostavilo da je ona počinila suicid.

Izvor “Nezavisnih”, blizak ožalošćenoj porodici, navodi da je otac dječaka bio na putu u momentima kada mu je nastradao sin.

– Evo, upravo sam čula da je dječak nastradao, te da mu se potom majka objesila nedaleko od Službe hitne pomoći, odnosno zgrade Fonda zdravstvenog osiguranja RS. Nije izdržala bol. Riječ je o jako poštenoj porodici, porijeklom iz okoline Ključa. Supružnici su imali samo tog jednog sina. Nesrećna žena bila je prosvjetni radnik, a njen muž radi kao dostavljač za jednu firmu, otkriva spomenuti izvor.

Dodaje da je cijela porodica u šoku nakon ove tragedije koja ih je zadesila.

Portal Svjetlo Dunjaluka

Iznesite svoje mišljenje

Komentara