Press "Enter" to skip to content

TUGA DA SE SRCE STISNE: Majka jednog djeteta Meliha (29) pronađena mrtva u kadi PORED BIO FEN I KABL

Foto: Arhiva

Velika tragedija dogodila se jučer u mjestu Potkraj kod Breze (BiH).

Kako javlja Hayat.ba, 29-godišnja mlada majka i supruga Meliha S. je pronađena mrtva u kupatilu.

Prema tvrdnjama njenih komšija, jučer su bili na izletištu Misoča kod Ilijaša. Po dolasku kući Meliha je otišla u kupatilo. Njeno tijelo pronađeno je, navodno, u kadi pored koje je bio fen i produžni kabl.

Predstavnica za javnost MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Aldina Ahmić, potvrdila je za spomenuti portal da je pronađeno tijelo ženske osobe, ali da još uvijek ne može govoriti o okolnostima zbog kojih je došlo do ove tragedije.

– U skladu sa uputama dežurnog tužioca koji je rukovodio uviđajnim radnjama, policijski službenici poduzimaju mjere i radnje iz svojih nadležnosti s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti pod kojim je došlo do smrti S.M.. U tom kontekstu je naložena obdukcija koja će biti obavljena danas kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Prema do sada prikupljenim informacijama, isključene su bilo kakve sumnje da je u pitanju krivično djelo. Početne informacije govore da se najvjerovatnije radi o samoubistvu, ali istraga će dati odgovor i na to pitanje – izjavila je Ahmić za Hayat.ba.

Iza ove 29-godišnje žene ostao je suprug i jedno dijete.

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *