Press "Enter" to skip to content

TUMOR NA MOZGU NESTAO POSLIJE RUKJE

Foto ilustracija

Naš dragi brat, o kojem je riječ, je na odmoru u BiH odjednom poceo imati jake glavobolje, mantanje u glavi, slabost tijela i povremenu amneziju do te mjere da cak nije znao imena svoje djece. Uputnica u specijalnu kliniku, slijede pregledi i MRT. CD je nosio jasnu dijagnozu: Tumor na mozgu!

Nakon godišnjeg posjeta kucnom doktoru i preporuka da se pacijentu prouci rukja kako bi se lakse nosio sa teskom dijagnozom. Na rukji reakcije, padanje, drhtanje, aritmija, glavobolja… Terapija:

🔹NAUČENO MASLINOVO ULJE se koristi prije doručka. Supena kašika ulja se stavi u čašu i iscijedi se kašika svjezeg limuna. To se popije prije doručka radi čišćenja i jačanja želudca, gušterače, jetre i žuči te krvne slike ali posebno radi suzbijanja celija raka! Pred spavanje se sa uljem masira čelo, tjemenjačica i grudi, štitna zlijezda (vrat), leđa, noge i jajnici (muskarci prepone). Masiranje je simbolično a ne obimno! 🔹NAUČENO ČUREKOTOVO ULJE: Dvije kasike dnevno, ujutro i pred spavanje nakon simbolicnog obroka. Ibadet, Zikr…

Novi MRT – doktori u nevjerici! Nigdje tumora! Lijepi Allah!

Allah najbolje zna, ubjeđen sam da dzini mogu simulirati i izazvati teske bolesti kako bi zaplasili osobu pogođenu sihrom i kako bi ljekare naveli da konstatuju pogresnu dijagnozu i da posegnu za jakim terapijama koje slome pacijenta. Stoji da 72% kemoterapija uniste oboljelog. Preporucujem paralelno sa medicinskim pregledima i ucenje rukje oboljelom kako bi se iskljucila bolest uzrokovana sihrom.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *