Press "Enter" to skip to content

TUŽNA SUDBINA UBIJENE DJEVOJČICE (3): MAJKA JE OSTAVILA, BILA U HRANITELJSKOJ PORODICI, A SADA SU OTAC I MAĆEHA OSUMNJIČENI ZA NJENU SMRT

Srbijanski državljani otac i maćeha djevojčice (3) uhapšeni su u Švicarskoj, zbog sumnje da su odgovorni za smrt djeteta. Kako pišu tamošnji mediji, ovo dijete je od samog rođenja imalo težak život – majka ju je ostavila, a neko vrijeme je provela u hraniteljskoj porodici, gdje je trpela nasilje!

Bake i deda djevojčice ne mogu da vjeruju da njihova unuka više nije s njima.

– Veoma smo tužni – rekao je deda za švicarske medije.

Djevojčica je bila s njima prošle srijede, bili su na fudbalskom terenu, a dijete se radovalo i igralo.Za unuku su saznali tek prošle godine, a ona nije imala lagan početak u životu.

  • Biološka majka nije se brinula o malenoj, zbog čega je privremeno

bila kod hraniteljske porodice – rekla je baka novinskom portalu.

Navodno se tamo dogodio incident, u kojem je djevojčica povrijeđena.

Zatim je dijete preuzeo otac. Od tada dijete živi s njim, maćehom i dva polubrata. To potvrđuje i tužilaštvo u kantonu Glarus. Prema tome, preminula djevojčica bila je pod starateljstvom svog oca i maćehe.

Bake i deke su saznali iz medija da njihova unuka više nije živa.

  • Nisu nas obavijestili, kao da smo stranci. Znam tek od ponedjeljka da je mrtva – rekla je baka.

Prema riječima tužioca, ostala dva djeteta ovog para su bila van kuće u ponedjeljak.

  • Mala deca su dobro – rekao je tužilac.

Prema jednom komšiji, stalno je čuo dječju viku iz stana.

  • Kasno uveče, oko 10 ili 11 sati, čuo sam buku iz njenog stana – rekao je komšija.

Ali nije mogao ni da zamisli da će se desiti nešto tako strašno.

Otac (24) je tog kobnog dana objavio na Instagramu fotografiju svoje djece na Rajnskom vodopadu. Najstarija devojčica (3) je umrla istog dana.

Otac i maćeha (24), oboje srbijanskog porijekla, sumnjiče se da su odgovorni za smrt malene. To je saopštilo javno tužilaštvo kantona Glarus u ponedeljak.

Roditelji su navodno pozvali Hitnu pomoć u 20:20 u petak jer njihova kćerka nije mogla da diše. Ljekari su odmah reagovali. Međutim, za malenu je svaka pomoć došla prekasno – umrla je na licu mjesta.

Djevojčica koja je preminula imala je brojne povrede, piše policija. Tužilac Patrick Fluri Blick ne želi da kaže kakve povrede su u pitanju. Samo toliko: “Povrede su bile upadljive”, rekao je tužilac.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *