Press "Enter" to skip to content

Tyson: Uskoro ću umrijeti. Kako te netko može voljeti kad imaš 500 milijardi dolara?

IAKO je u mirovini već dugo vremena, ne računamo li ekshibicijske mečeve kao nastavak profesionalne karijere, Mike Tyson i dalje plijeni pažnjom. Ovog puta su u fokusu javnosti njegove izjave iz podcasta Hotboxin’ with Mike Tyson u kojem mu je gost bio terapeut Sean McFarland.

“Svi ćemo, naravno, jednog dana umrijeti. U zadnje vrijeme često pogledam u ogledalo i vidim neke mrlje na licu koje prije nisam vidio. Kažem sam sebi da sam blizu kraja, da ću vrlo skoro umrijeti”, započeo je u tmurnom tonu jedan od najboljih boksača u povijesti
Opisao je i kako je tek sad shvatio koliko je sve relativno: “Jebeš novac. Ništa mi ne znači. Uvijek kažem ljudima koji misle da će ih novac usrećiti kako je to laž. Kad imaš novaca, ne možeš očekivati da te netko voli. Kako će ti netko iskreno priznati ljubav kada imaš 500 milijardi dolara?”

“On vam samo daje lažan osjećaj sigurnosti. Misliš da ti se ništa ne može dogoditi. Ne vjeruješ da banke mogu propasti. Vjeruješ da si nepobjediv kad imaš puno novaca, ali sve je to laž. Zato uvijek kažem kako je to iluzija”, zaključio je.”
Index.hr

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *