Press "Enter" to skip to content

U HRVATSKOJ POGINUO MLADIĆ IZ ZENICE DOK JE RADIO NA GRAĐEVINI: TVOJ OSMIJEH, POZITIVNOST I TVOJA POJAVA NEDOSTAJAT ĆE NAM

U Hrvatskoj se u subotu, 17. juna, dogodila strašna nesreća u kojoj je poginuo 23-godišnji građevinski radnik iz Bosne i Hercegovine.

Poginuo je 23-godinišnji Ervin Kobilica iz Zenice. Tragedija se desila kod hrvatskog građa Đurđevca koji se nalazi između Koprivnice i Virovitice, na na gradilištu na kojem su radnici pravili rezervoar sa vodom.

Radnici su popravljali motor prije nego što se dogodila tragedija.

  • Ostat ćeš svima nama u sjećanju po osmijehu, vedrini i energiji koju si imao. Navikla sam svaki dan gledati tvoje šaljive videozapise i diviti se koliku si pozitivnu energiju širio. Bio si pun energije i želje za životom, radnik i veliki borac.

Imao si srce k’o planinu. Jučer nas je vijest o tvojoj smrti i način na koji se ona desila nagnala na razmišljanje i čvrstu spoznaju da je Dunjaluk prolazan. Molim Allaha da te nagradi i kao šehida smjesti u Džennetske odaje.

Tvoj osmijeh, pozitivnost i tvoja pojava nedostajat će svima nama. Bio si originalan i kao takav si otišao – navodi se u jednoj objavi na Facebooku.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *