Press "Enter" to skip to content

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo je Senad Kalač (29)

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila u Crnoj Gori u tunelu Lokve u Crnoj Gori poginula je jedna osoba, a dvije su teško povrijeđene.

ako prenosi RTCG, u toj teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo je Senad Kalač (29) iz Rožaja.

Snimak ove teške saobraćajne nesreće koji je sinoć objavljen na društvenim mrežama izazvao je veliku polemiku.

Na objavljenom snimku, čuje se kako okupljeni građani zamjeraju vozaču beranske Hitne pomoći što ne preveze do bolnice osobu koja je u udesu preminula na licu mjesta. Iz Hitne pomoći su saopštili da je zbog pritiska okupljenih, policija vozila preminulog do bolnice, te da to nije praksa.

Povodom teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u tunelu Lokve na magistralnom putu Berane-Rožaje i snimaka koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Zavod za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore obavještava javnost da je na licu mjesta smrtno stradalo jedno lice čiju je smrt konstatovao ljekar u timu jedinice Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć Berane odradivši i EKG kako bi dobila dodatnu potvrdu da je jedan učesnik u saobraćaju preminuo, dok su druga dva lica sa teškim tjelesnim povredama transportovana u beransku Opštu bolnicu, navodi se u saopćenju Hitne pomoći dostavljene medijima koje prenosi CDM.

– Naglašavaju da je vozilo Hitne pomoći na mjesto nesreće stiglo na vrijeme a pod pritiskom prisutnih, policija je prevezla lice kome je konstatovana smrt, što je u suprotnosti sa ustaljenom praksom da kad lice premine na licu mjesta, ono ostaje tu do dolaska ekipe za uviđaj i nadležnog tužioca.

(Izvor: GPM)

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *