Press "Enter" to skip to content

UČENIK KOJI JE IZMAKAO STOLICU PROFESORICI POKUŠAO ODUZETI SEBI ŽIVOT?

Otac učenika N. Ž.(17), koji je izmakao stolicu profesorici 9. novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku, u Srbiji, prijavio je da je noćas njegov sin pokušao da izvrši suicid, saznaju “Novosti” iz više izvora.

Kako je prijavljeno, učenik, koga procesuira Više javno tužilaštvo u Kruševcu zbog teškog incidenta i za koga je direktor ranije donio prijedlog o isključenju iz škole, pokušao je da se objesi.

Sanitet hitne pomoći iz Trstenika, brzo je stigao na lice mjesta u selo odakle je učenik i on je transportovan do kruševačke bolnice u svjesnom stanju.

Oko 1 sat, primljen je u šok sobu Odjeljenja za intenzivnu negu kruševačke Opšte bolnice i njegovo stanje je stabilno.

Podsjetimo, Više javno tužilaštvo u Kruševcu podnijelo je prošle sedmice zahtjev za pokretanje pripremnog postupka protiv N. Ž. i učenika I. K. (17), a zahtjev za postupak kako je precizirano u tužilaštvu, “ide u pravcu krivičnog djela zlostavljanje i mučenje, izvršenog u saizvršilaštvu”.

Maltretiranje profesorice iz Tehničke škole u Trsteniku (Srbija) koju su maltretirali učenici 9. novembra kada su joj u školi nasred časa izmakli stolicu, pustili da padne, sve to snimali i smijali se, sada se oglasila nakon svega što se desilo.

“Postupak je pokrenut, ja sam na bolovanju. U školu trenutno ne mogu ići. Držim se za sada, ima dana kada sam dobro, ima dana kada je teže”, kazala je profesorica M.S. (44)

Kaže da joj velika podrška kolega iz škola mnogo znači.

Napadnuta profesorica engleskog jezika, jedna od omiljenih u školi i među učenicima i kolegama pojasnila je šta se tačno desilo tog dana kada je uslijedio i nemili događaj.

“Tog dana, tri aktera incidenta kasnili su na čas. Kada su se priključili nastavi, došlo je do incidenta”, navela je ona.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *