Press "Enter" to skip to content

Udovica Muamera Zukorlića privukla pažnju modnim dodatkom koji košta više od 3.000 eura

Elma Elfić Zukorlić, udovica Muamera Zukorlića, privukla je pažnju skupcjenim modnim dodatkom na premijeri filma “Vera” Nedeljka Kovačića u Beogradu.

Naime, za ovu svečanost odlučila je obući dugu haljinu, sako i Dior Bobby torbicu, koja košta više od 3.500 eura. Spomenuta luksuzna modna kuća je prošle godine počela prodavati ovaj model torbe, a u rekordnom roku osvojila je ljubitelje mode. Elma je inače poznata kao neko ko prati modne trendove.

Projekciji filma su prisustvovale i mnoge druge poznate ličnosti iz Srbije, među kojima su: Vuk Kostić, Ivana Dudić, Kalina Kovačević i drugi.

Foto: Damir Dervišagić

“Vera” govori o Veri Pešić, špijunki iz Drugog svjetskog rata, koju neki nazivaju “srpskom Matom Hari”. U filmu glume: Jovana Stojiljković, Petar Zekavica, Nikola Kojo, Nebojša Dugalić, Anita Mančić…

Inače, Elma je rođena 1980. godine u Novom Pazaru. Potiče iz ugledne porodice. Doktorirala je trgovinu i bankarstvo. Vlasnica je consulting agencije Elmax Group i predaje na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru. U braku s muftijom dobila je četvero djece.

Klix.ba

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *