Press "Enter" to skip to content

UTVRĐEN IDENTITET UBIJENE PORODICE: POLICIJA ZATEKLA JEZIV PRIZOR U KUĆI

U selu Novo Rujce kod Lipljana na Kosovu tri osobe su ubijene, potvrdila je policija.

Istakla je da su ubijeni članovi iste porodice, te da se sumnja da je muškarac ubio suprugu i sina, a potom pucao u sebe. Policija je zatekla jeziv prizor u kući i potvrdila da je na licu mjesta pronašla tri tijela.

Utvrđeno je da se radi o porodici Bekteši. Prema informacijama sa lica mjesta zločin i samoubistvo izvršeni su vatrenim oružjem, a tijela će biti poslata na obdukciju. Da se radi o albanskoj porodici Bekteši potvrdio je i premijer Kosova Aljbin Kurti u svom saučešću objavljenom na društvenim mrežama.

Mještani sela, rekla su da sumnjaju da je otac ubio sina i suprugu a onda i sebe, ali to nije još je potvrđeno iz Kosovske policije. Od mještana se takođe saznaje da su ostali članovi porodic šokirani ovim zločinom i odmah im je ponuđena ljekarska pomoć.

Oko 16.30 časova policija je dobila informaciju o tri nastradale osobe u Novom Rujcu kod Lipljana. Policija je odmah po dobijanju obavještenja izašla na lice mjesta gdje je pronašla tri mrtva tijela, čiju smrt je konstatovala ljekarska ekipa.
Policija je trenutno pokrenula istragu o slučaju i okolnostima koje karakterišu incident – navodi se u saopštenju policije.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *