Press "Enter" to skip to content

Uznemirujuća fotografija: Nermin Sulejmanović se ubio u automobilu, pucao sebi u glavu!

Dok se društvenim mrežama šire teorije zavjere da je pomahnitali trostruki ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović živ i da je navodno pobjegao u Italiju, “Avaz” objavljuje fotografiju koja potvrđuje da je kobnog dana, a nakon likvidacije supruge i još tri osobe, okružen policijom, počinio samoubistvo!

Sulejmanović se, a što se vidi na fotografiji, koja je u posjedu “Avaza” ubio u vozilu BMW koje bilo parkirano ispred farme u mjestu Donja Ledenica.

Podsjećamo, ubica Nermin Sulejmanović je u petak ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović i dvojicu turskih državljana Đengiza (Cengiz) i Denisa Ondera.

U pomahnitalom napadu ranio je policajca Huseina Kotorića, građanina Nedima Pamukovića te Harisu Onder, suprugu Đengiza.

Krvavi pir Sulejmanović je, kako je potvrdio, počinio iz „hinjaluka“, a brutalno ubistvo supruge objavio je na Instagramu.

Kako je portal “Avaza” danas objavio niko ne želi preuzeti njegovo tijelo, pa čak ni otac. Tijelo se nalazi se u Komemorativnom centru u Tuzli i nije poznato ni kada će biti sahranjen.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *