Press "Enter" to skip to content

UZNEMIRUJUĆI DETALJI ZLOČINA: JORGANOM UGUŠIO DIJETE (9) NA SPAVANJU, ŽENU ISJEKAO NOŽEM PO VRATU

Istraga je utvrdila da je ruski državljanin ubio suprugu i dijete na spavanju, nakon čega se objesio, novi su detalji zločina u Pančevu (Srbija).

Kako je utvrđeno, on je dijete ugušio jorganom, dok je suprugu nožem isjekao po vratu.

Tijela majke (50) i sina (9) nađena su u odvojenim sobama u krevetima u stanu u Pančevu u utorak nekoliko minuta nakon ponoći.

Istraga je utvrdila da se muškarac nakon dvostrukog zločina objesio u istom stanu.

Prema informacijama, upravo iz tog razloga se sumnja da je G.A.B. (51) državljanin Rusije svoju suprugu G.O.B. i devetogodišnjeg sina ubio dok su spavali.

Sina ugušio jorganom, ženu nožem isjekao po vratu.

  • Prvi rezultati istrage govore da je Rus sina ugušio najvjerovatnije jorganom, a ženu po vratu isjekao nožem. Nakon dvostrukog ubistva on je presudio sebi. Istraga će utvrditi šta je motiv – kaže sagovornik blizak istrazi.

Kako se saznalo, porodica se iz Rusije doselila prošle godine. Sa njima je do prije nekoliko dana živio i sin ubijene iz prvog braka koji je mobilisan.

Iz ove porodice nije bilo prijava za narušavanje javnog reda i mira. Niko od komšija nije primijetio da se događa nešto čudno.

  • On je bio hirurg, a ona pedijatar. Došli su prošle godine u Pančevo kako bi izbjegli mobilizaciju. Vidjeli smo Rusa kako se igrao sa sinom u dvorištu. Nasmijani… Sa njima je živio i njen sin iz prvog braka, ali je deportovan kako bi učestvovao u ratu – kaže jedan od komšija, koji dodaje da je “krvi bilo u cijelom stanu”.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *