Press "Enter" to skip to content

(VIDEO) DAN PRIJE TRAGEDIJE, SENAD OBJAVIO POTRESAN VIDEO: “NESREĆA POTRESLA CIJELI SANDŽAK”

Senad Kalač na svom Facebook profilu samo dan prije nesreće objavio je video rahmetli Muamera Zukorlića u kojem govori o prolaznosti na ovom svijetu.

Nesreća ovog mladog momka pogodila je cijeli Sandžak, da li je nešto predosjetio ostaje nam pitanje.

Prijatelj ovog mladog momka objavio je status koji prenosimo:

Jučer si podijelio snimak na kome naš velikan govori o prolaznosti ovoga svijeta, a danas si Allahovom voljom otišao na vječni. Allah ti podario džennet brate”

Aooo brate vidijo sam na TV.ime i prezime a neka ti je laka zemlja dobri i veseli čoveče šta reci
…. Slava ti.Goran Šaković

Alah Dženet da ti podari. Brate moj! ❤️

A ti dušo dzenetska vrati se svome gosodaru zadovoljna i on zadovoljan sa tobom
Snimak ove teške saobraćajne nesreće koji je objavljen na društvenim mrežama izazvao je veliku polemiku.

Na objavljenom snimku, čuje se kako okupljeni građani zamjeraju vozaču beranske Hitne pomoći što ne preveze do bolnice osobu koja je u udesu preminula na licu mjesta. Iz Hitne pomoći su saopštili da je zbog pritiska okupljenih, policija vozila preminulog do bolnice, te da to nije praksa.

“Povodom teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u tunelu Lokve na magistralnom putu Berane-Rožaje i snimaka koji su se pojavili na društvenim mrežama, Zavod za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore obavještava javnost da je na licu mjesta smrtno stradalo jedno lice čiju je smrt konstatovao ljekar u timu jedinice Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć Berane odradivši i EKG kako bi dobila dodatnu potvrdu da je jedan učesnik u saobraćaju preminuo, dok su druga dva lica sa teškim tjelesnim povredama transportovana u beransku Opštu bolnicu”, navodi se u saopćenju Hitne pomoći

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *