Press "Enter" to skip to content

VIDEO KOJI JE ZAZVAO LAVINU KOMENTARA: POGLEDAJTE ŠTA RADI NESAVJESNI VOZAČ U BIHAĆU. SVE ZBOG TIKTOK-A

Redakciji portala Crna-Hronika po ko zna koji put poslali ste video divljanja omladine po cestama Bosne i Hercegovine. Svjedoci smo svakodnevnih nesreća sa smrtnim posljedicama, teškim povredama osoba i uništenim automobilima ali i životima piše Crna-Hronika.

Video klip pod nazivom “Kad popiješ 2l Jack Danielsa” dolazi nam iz Bihaća u kojem bahati mladić sa automobilom marke Ford. U samom naslovu već je mladić potvrdio da je konzumirao alkoholna pića, prekršio je bar 10 saobraćajnih prekršaja a ugromio minimalno 20 života.

Tačnu vremensku odrednicu kada je video nastao nemamo informaciju, ali nam je potvrđeno da je snimamo na najfrekventnijoj cesti u USK Kantonu. Video klip objavio je muškarac rodom iz Krajine, koji živi i radi u Njemačkoj. Vozi skupocjeni Porsche, hvali se luksuznim stvarima te ima maloljetnu kćerkicu.
U toku samog video klipa, čuje se smijeh ostalih sudionika ali i pohvale za bahatog vozača. Na objavljenom video klipu, na Instagram profilu Crne-Hronika građani su razočarani ponašanjem vozača.


I onda ga vatrogasci vade iz auta- kazu : tuga… tuga je ova pamet i kad nekog ubije idiot…
seljačizam
Neodgovorno, risikuju život drugih . 😡
Nastave li ovako nece trebati samo tespih vec i hodza 🤲🏼
Babini sinovi👏👏👏👏…..sve dok glavu ne izgube ili ubiju nekog.😮😮😮😮😮😮😮…zalosno
Stavi tespih, ili hamajliju, i kaže mene će bog čuvati”. Hoće hoće, samo ti sine po’ gasu!
Ovo uhvatit i sudit za pokušaj ubistva oduzet vozačku 5 god. Ovo nije omladina ovo je grupa nakurčenih balavaca koje treba dobro prevaspitat
Vidi se da je gastarbajtersko auto ,tamo rade ,ciste klozete ,cuvaju djecu ,malterise zidove ,ovde dodje popravi ono malo zuba sto mu je ostalo i osisa se ,malo mafija u svom selu pred ostalim seljacima ,dodje kraj odmora pokupi kante jupola i vrati se u dojcland u realnost 🤣🤣🤣
I onda poginu,i mi žalimo..spominjemo sve najbolje o njima,bla,bla,bla…a oni idioti megagiga proporcija

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *